ADRES:

TB Rent(all)

Raamstraat 2A

5831AT Boxmeer

 

TELEFOON:

+31(0)6 43 03 94 24

 

EMAIL:

info@tbrentall.nl

 

 

 

Volg ons nu ook via:

TRUSS ...

TB Rent(all) verhuurt alle mogelijke creaties met aluminium truss. Een truss is een aluminium buizenstelsel bedoelt om licht, geluid en doeken aan op te hangen, welke door zijn constructie erg sterk is. TB Rent(all) werkt met truss van het merk Eurotruss. De maten waar we over beschikken zijn de FD34 serie, perfect voor de wat kleinere tot middelgrote projecten. Denk hierbij aan beurs stands, verjaardagen, kleine in- en outdoor festivals tot bruiloften en alle andere bijzondere gelegenheden.

 

FD44 serie ...

Ook beschikken we over de FD44 serie. Deze truss wordt vooral gebruikt voor middel- tot grote evenementen. Bij deze serie beschikken we ook over een bijpassende ground support met bijbehorende sleeve blocks en tops. Hiermee kunnen we de grotere truss systemen de lucht in takelen.

 

Combinatie met de FT56 Truss ...

We beschikken ook over FT56 Truss, deze wordt alleen maar gebruikt in combinatie met de FD44 ground support. Verder kunnen we met trots mededelen dat we beschikken over een 3 meter cirkel, 5 meter cirkel, 10 meter cirkels, 20 meter cirkel en een 40 meter cirkel.