ADRES:

TB Rent(all)

Raamstraat 2A

5831AT Boxmeer

 

TELEFOON:

+31(0)6 43 03 94 24

 

EMAIL:

info@tbrentall.nl

 

 

 

Volg ons nu ook via:

GELUID ...

TB Rent(all) kan voor elk soort evenement of feest het geluid naar al uw wensen verzorgen. Of het nu gaat om grote of kleine installaties: Wij leveren het systeem dat het best bij u past. Wij verhuren zowel versterkers, speakers, cd-spelers, mengtafels en al het denkbare dat bij professionele geluidsvoorzieningen wordt gebruikt en/of nodig is. Wij werken alleen met de beste A-merken, waardoor de kwaliteit van de apparatuur gegarandeerd is.

 

Aansluiten, testen en bedienen ...

Ook kunt u ervoor kiezen de apparatuur door ons te laten aansluiten, testen en te laten bedienen.

Heeft u een band, of bent u zelf een artiest en zoekt u naar geluid op maat inclusief een geluidstechnicus om u te begeleiden met het geluid? Dan zit u bij ons goed. Wij beschikken over ervaren geluidsmensen die u uitstekend kunnen helpen en begeleiden.

 

Compleet pakket ...

Heeft u iets te vieren met of voor uw vrienden en/of uw familie, dan kunt u bij ons het complete pakket bestellen. Wij creëren voor u vrijblijvend een passende offerte voor uw algehele feestavond. Wat wij u kunnen aanbieden is het geluid op maat, aluminium truss, verlichting, bar, barpersoneel, obers, de catering en een allround dj of een live band.